Warm en koud buffetten

Informatie aanvragen

Kaasboerderij Hoogerwaard levert kwaliteit en maatwerk, op deze pagina staan onze standaard buffetten uitgewerkt. Mocht u na het bestuderen van onderstaande mogelijkheden geen keus kunnen maken dan is er ook de mogelijkheid om zelf een buffet samen te stellen.

Buffet Bertha warm en koud min15/max 70 pers € 22.50 p.p
KOUD: gevulde eieren, wrap met zalm, ham met meloen, vleessalade,pastasalade met kip, twee rauwkostschotels, stokbrood en kruidenboter

WARM: kip in pindasaus, varkenshaas in champignon-roomsaus, gehaktballetjes in zoet-zure saus, nasi, gebakken aardappels en friet.

Buffet Marrie warm en koud min 15/ max 70 pers € 22.50 p.p
KOUD: gevulde eieren, wrap met kip, ham met meloen, (stok)brood, vleessalade, waldorfsalade en twee rauwkost schotels

WARM: kip in kerriesaus, warme kippenpootjes, stukjes sparerib, gehaktballetjes in jus,nasi, friet en gebakken aardappels

Buffet Klaartje warm en koud min 15/ max 70 pers € 22.50 p.p
KOUD: gevulde eieren, wrap met zalm, vleessalade, pastasalade en twee rauwkostschotels, stokbrood met kruidenboter

WARM: kip in teriyakisaus, stukjes sparerib, gehaktballetjes in pindasaus, beenham in mosterdsaus, rijst, friet en gebakken aardappels. 

Buffet Dina  Warm buffet min 15/ max 70 pers € 22.50p.p
Huisgemaakte Groente of Tomatensoep met stokbrood en kruidenboter. Kip ik kerrie, gehaktballetjes in jus, varkenshaas, gemende sla en warme groente.gebakken aardappels, friet, nasi.

Stamppotbuffet min 15/ max 70 pers € 19.50 p.p
Ouderwets gezellig stamppot eten verkrijgbaar in de smaken: boerenkool, hutspot, prei, zuurkool en zomerstamp  geserveerd met spekjes, jus, gehaktbal en worst.

Kindermenu € 6.00 p.p
In combinatie met bovenstaande buffetten kunt u voor de kinderen friet met snacks mee bestellen, daarnaast kunnen ze ook van het buffet mee eten.

* Het kan zijn dat een bepaald onderdeel van het buffet niet leverbaar is, wij zorgen dan voor aanvulling of vervanging.

PRINTVERSIE

Allergieën:
Onze kaasboerderij beschikt niet over een eigen keuken met kok,maar werkt middels buffetten via  catering. Om deze reden is het dus lastig rekening te houden met individuele wensen met betrekking tot allergieën.
Mochten dit in uw gezelschap van toepassing zijn, dan proberen we samen waar mogelijk naar een oplossing te werken.

 

 

Hier deelt u uw ervaringen met ons bedrijf of leest u die van anderen!

Reviews