Informatie aanvragen

Wat u moet weten voordat u gaat bestellen:

1    Ambachtelijk handwerk
Het maken van de kaasjes is handwerk en daardoor zijn ze allemaal uniek, het gewicht van de kaasjes kan daarom onderling iets verschillen.

2    Materiaal en kwaliteit
Het aangeleverde logo zal worden geprint, waarbij kleine kleurafwijkingen mogelijk zijn.

3    Let op!!
Probeer de tijd tussen afleveren/afhalen van de bestelling en het moment van weggeven zo klein mogelijk te houden. Kaas is en blijft een versproduct.

4   Bewaaradvies versproduct kaas
De geleverde kaasjes bevatten aan de achter- of onderzijde een sticker met daarop de tekst: ‘zie voor bewaaradvies de website: www.kaasmeteenlogo.nl

5   Maatvoering logo
Als u een kant en klaar logo aanlevert dan zal dit een cirkel moeten zijn met de volgende maatvoering:
Bij ½ kg kaas     7 cmBij 1 kg kaas      9 cmBij 2 kg kaas    12 cmBij 4 kg kaas    18 cm

6  Waar moet mijn ontwerp aan voldoen?
Mocht u besluiten zelf een ontwerp te(laten) maken dan is het goed om te weten dat dit dus een rond ontwerp moet zijn en dat u tekst niet direct langs de rand kunt plaatsen, er is namelijk een snijmarge nodig. Ook komt een logo met een achtergrondkleur  mooier over dan wanneer deze ‘gewoon’ wit zal zijn.

7 Laten ontwerpen door ons
Indien wij een ontwerp voor u moeten maken dan krijgt u van ons 2 voorbeelden waaruit u dan kan kiezen, de kosten voor ontwerp hangen af van uw wensen( richtprijs € 10.-/15.- per logo)

8 Aanleveren van bestanden/ logo’s
Wij gebruiken de volgende bestandsformaten: PDF  of JPGVoor etsen op schaaf: EPS(als vector bestand)Het mooiste resultaat bij een resolutie min 250 DPI en de kleurcodering CMYK  

9 Levertijden
Bij het aanleveren van een kant en klaar rond logo in PDF of JPG hanteren wij een werkdag, de dag erna kan de kaas worden afgehaald of verstuurd.Het opmaken van een logo door onze ontwerpafdeling zal hooguit twee dagen in beslag nemen, afhankelijk van de drukte op dat moment.

Wij leveren de kaasjes af met de pakketservice van TNT binnen Nederland en DPD (Buiten Nederland)Wij zijn niet aansprakelijk te stellen voor langere levertijden dan hierboven vermeld door toedoen van de transporteur.  

online bestellen

Hier deelt u uw ervaringen met ons bedrijf of leest u die van anderen!

Reviews